Her er historien om hvordan, vi fik en apricot mastiff.

Vi havde set en apricot mastiff hos Millennium mastiffs, og blev hurtigt enige om, at sådan en ville vi have engang, det blev starten på en lang søgning på parringer som kunne give apricot. Vi skrev til mange opdrættere og blev skrevet op til en evt. hvalp, både i USA, Sverige, Tyskland. I Tyskland var vi skrevet op til en hvalp hos kennel Burning Mountain, som havde parret Billa med Erebor`s Xantho (Simba),- det blev der kun 2 hvalpe ud af, hvoraf kun den ene blev en apricot (Jordan), og den skulle Simba`s ejer have.

 

Erebor`s Xantho ( Simba ) 

Næste skridt blev, at skrive til Simba`s ejer Renate for at høre, om der var planer om flere parringer med Simba, (ikke kun for at få en apricot, men også fordi Simba er en meget flot og meget vindende mastiff ), det var der, han var blevet parret med Raisa v.d Duncanhof, så fik vi travlt med at få skrevet til Karin og Ricard, som ejer kennel Duncanhof i Baarle-Nassau / Holland, - der var heldet med os, og de var tilmed så søde at give os første valg, - der blev i kuldet 2 tæver og 6 hanner, men ikke alle apricot.

 

Hvordan sidder man så i Danmark og vælger den ”rigtige” hvalp, ja det var ikke så nemt, men Karin og Ricard var flinke til at sende billeder, samt skrive hvilken de syntes var bedst. Heldigvis var vi rimeligt enige og valget blev ikke så svært, og vi mener det var det rigtige valg :-)

11.12.2003 startede vi bilen og kørte til Holland for at hente vores lille nye mastiff, Rusty v.d Duncanhof

Rusty v.d Duncanhof til højre

 

Vi vil godt lige benytte lejligheden til at takke:

Karina :  (Millennium mastiffs) som hjalp os med at følge Simba´s færden.

Michael :(Adderley`s mastiff) som hjalp os rundt i USA.

Holgerd : Som hjalp med denne side.